Menu

Diverse locaties

De Brasserie:
Ons restaurant ook wel de Brasserie genaamd, ligt grenzend aan de Serre en Terras met prachtig uitzicht over het Veluwemeer.
De brasserie biedt plaats aan ca 100 personen en kan desgewenst gebruikt worden voor lunch, diner, high tea maar kan ook perfect dienen als locatie voor een kraamfeest, verjaardags of huwelijksfeest. Er is eventueel ruimte voor een band of DJ en een dansvloer kan gecreëerd worden. Dit is afhankelijk van het aantal personen.
De Brasserie heeft een beamer met scherm, een piano en een goede muziek installatie. Deze worden u kosteloos ter beschikking gesteld.
 
De Serre:
Indien u met  een wat intiemer gezelschap bent kunt u de Serre apart reserveren.
Deze ruimte biedt plaats aan ca 40/45 personen en grenst aan het Terras met het prachtige uitzicht op het Veluwemeer.
Het aangrenzende terras kan er bij mooi weer prima bij betrokken worden. 
 
Het Terras:
Een gedeelte van het terras is overdekt waardoor het zich perfect leent om bijvoorbeeld een gezellige barbecue te organiseren ook bij iets minder mooi weer.
Het terras biedt plaats aan ca 100 personen en geeft u de heerlijke rustige sfeer om te genieten van een kopje koffie, lunch of diner. 
Wilt u buiten een feest organiseren dan is dit de ideale locatie voor u. Een gedeelte van het terras reserveren kan natuurlijk ook.
De kinderen kunnen zich prima vermaken op het grasveld, strand of op het springkussen.
 
De feestzaal:
Onze feestzaal is uitermate geschikt voor het vieren van een spetterend feest tot ca 250 personen.
De ruimte heeft een podium (perfect voor een DJ of band), beamer met scherm, en een goede muziek installatie. Deze worden u kosteloos ter beschikking gesteld.
De feestzaal grenst aan het dinnercafé welke ook perfect aan elkaar verbonden kunnen worden om de totale ruimte te vergroten. 
De romantische uitstraling van deze ruimte verzorgt de juiste sfeer. Sinds kort beschikt deze ruimte ook over de mogelijkheid LED-verlichting te gebruiken in diverse kleuren om de sfeer nog meer te optimaliseren.
De feestzaal kan ook gebruikt worden voor lunch of diner voor groepen tot ca 150 personen of voor een lezing, conferentie, presentatie of vergadering.
 
Dinnercafé:
Ons dinnercafé grenst aan de feestzaal en kan prima aan de zaal verbonden worden, maar kan op zichzelf ook de perfecte plek zijn om een besloten feest of diner te geven.
De gezellige bar en de houten inrichting zorgen voor een super gezellige intieme sfeer en biedt plaats aan ca. 50 personen.
De muziek installatie, waar u uw eigen genre muziek mee kunt kiezen, maakt uw feest compleet.
Natuurlijk kunt u ook een eigen DJ meenemen en creëren wij indien gewenst een dansvloer.

OPENINGSTIJDEN

Doorgaans zijn wij geopend op de volgende tijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 12:00 uur - 20:00 uur
Donderdag: 12:00 uur - 20:00 uur
Vrijdag: 12:00 uur - 20:00 uur
Zaterdag: 12:00 uur - 20:00 uur
Zondag: 12:00 uur - 20:00 uur.

In verband met feesten en partijen die wij in het voor- en naseizoen verzorgen, kan het zijn dat we besloten zijn. Reserveren is gewenst en kan via 0525 - 62 26 55

Per e-mail zijn wij wel dagelijks te bereiken, u kunt mailen naar info@dewaterman.net en ons telefoonnummer is 0525-62 26 55

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U bent ook van harte welkom wanneer u geen parkgast bent.

Graag tot ziens bij De Waterman

ONZE LOCATIE sluiten